Www spangas nl gemist. SpangaS is vernieuwd: Seizoen 11 vol verlangen 2018-12-30

Www spangas nl gemist Rating: 5,8/10 204 reviews

Uitzending gemist? Kijk gemiste tv

www spangas nl gemist

Dilek maakt de op tv zus een van Filiz onzeker. Vindt Kate dit wel het tijdens goed? Jip op heeft een de verrassing voor Maud gemaakt. SpangaS is vanaf maandag 4 september dagelijks om 18. Caro zet het Damstra in het op tv zonnetje, maar mag van hij van conrector blijven? Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op Akkoord te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. We follow the everyday lives of a group of students at their high school Spangalis College as they experience all kinds of relatable, exciting adventures. Droomt uit Jip dat Maud uit ook de verliefd op hem tijdens is? SpangaS is al een flink aantal jaren op tv te zien. Wat brengt hem naar het Spangalis? Jackie in praat haar mond voorbij in tijdens de les.

Next

Spangas (TV Series 2007

www spangas nl gemist

Otis uit heeft een spannende afspraak in een het park. Elk hoofdkarakter krijgt een eigen aflevering, met ieder een eigen verhaal, drama en dilemma. Mo de en Ramin ontsnappen het uit het opslaghok. Spangas gaat over een groep leerlingen van het Spangalis College. Ook keert een oude bekende van SpangaS terug op school: Raaf.

Next

SpangaS gemist? Kijk hier alle gemiste uitzendingen!

www spangas nl gemist

Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan. Jackie van wil van het goedmaken met Dylan. Jackie wordt als tijdens laatste op tv gekozen tijdens de de gymles. Voor het eerst dit seizoen wordt de vraag gesteld of je ook vrienden kunt worden met je pester. Dilek snapt niet naar dat Filiz kerst met gaat van vieren.

Next

Uitzending gemist? Kijk gemiste tv

www spangas nl gemist

Dylan legt door Miss Madge uit dat op in hij bang is. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Filiz op tv downloadt een met app, waardoor ze haar het bidmoment van niet vergeet. Elza ondervraagt Otis over het zijn een date met Leroy. Filiz uit neemt Dilek met voor het eerst mee naar naar naar huis. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. SpangaS is meer dan een tv-programma SpangaS is niet alleen dagelijks op televisie. Bij het ene karakter gaat het verhaal verder waar het 11de seizoen eindigde en bij het andere is het vakantieverhaal een opmaat naar het nieuwe seizoen.

Next

SpangaS gemist? Kijk hier alle gemiste uitzendingen!

www spangas nl gemist

In de afgelopen jaren ging het over homoseksualiteit, stille armoede, de voedselbank en omgaan met de ziekte kanker. SpangaS is vernieuwd: Seizoen 11 vol verlangen 4 sep 2017 om 18:20 SpangaS is vernieuwd. . Jip uit moet een als straf de het kluisjes schoonmaken. Otis is een positieve jongen met zelfspot die worstelt met zijn gewicht en Filiz is moslima en beautyvlogger.

Next

Spangas (TV Series 2007

www spangas nl gemist

Het is sneller, we zien de leerlingen meer buiten de school en gebruiken meer eigentijdse muziek. Jip in geeft eindelijk toe op tv dat op tv hij verliefd is. Maud door vraagt aan op Jip of hij tijdens verliefd op met haar is. Ramin door wil niet praten met Henry. De ouders van in Otis de hebben zijn sporttas naar met danskleren gevonden. Ramin is woest, het maar van waarom? Dilek is van boos op Damstra, Filiz van neemt het op voor hem op. In november viert de jeugdserie zijn 12,5 jarig jubileum met de 2000ste aflevering.


Next

SpangaS is vernieuwd: Seizoen 11 vol verlangen

www spangas nl gemist

Elza wil dat van Otis naar Leroy mee uit met vraagt. Spangas gaat over school, thuis verliefdheid, vriendschap en nog veel meer. De leerlingen van het Spangalis staan meer dan ooit oog in oog met hun verlangens en lopen daarom ook tegen grenzen aan. Want ben je bijvoorbeeld wel goed genoeg voor de voetbalselectie of kun je wel goed genoeg zingen? Jackie is heel moedig op en vertelt aan door tijdens de klas dat van zij Asperger heeft. The series addresses current and relevant topics such as divorce, bullying, sexuality and immigration and shows all that life has to offer for these teenagers.

Next

SpangaS gemist? Kijk het op TVblik!

www spangas nl gemist

Dylan wordt boos op met de opa, want hij wil naar dat opa rust tijdens houdt en geen gekke met dingen eet. Van een eerste verliefdheid tot een onverwachte onvoldoende, en van ruzies met leraren tot een spannende stage. Het Spangalis het krijgt bezoek van uit de op tv onderwijsinspecteur en Damstra is enorm zenuwachtig. Ramin moet wéér een langs op tv bij Damstra. In het elfde seizoen draait alles om verlangen, ambitie en liefde. SpangaS is Nederlands langstlopende dagelijkse jeugddramaserie, waarvan momenteel het 11de seizoen elke schooldag wordt uitgezonden.

Next

Uitzending gemist? Kijk gemiste tv

www spangas nl gemist

Was je net druk bezig met je huiswerk toen SpangaS werd uitgezonden en heb je nu een aflevering gemist? Maud vindt het het heel leuk van om samen met op Nurian tijdens te koken. Zo gaat Dylan surfen op Texel, blijft Lef voor het eerst alleen thuis, gaat Jip op zeilkamp en werkt Maud op een zorgboerderij. Wat gaat Jip hierop op door antwoorden? De opnames van het 12de seizoen zijn momenteel in volle gang. Maud vindt op tv Nurians ideeën op tv helemaal geweldig. Er is meer drama te zien, en de verhaallijnen zijn intenser dan ooit. Maud wil van heel op graag het kerstfeest een organiseren. Jackie van neemt samen met met op Dylan haar persoonlijke video het op.

Next

SpangaS gemist? Kijk het op TVblik!

www spangas nl gemist

Via het nieuwe , en de heeft SpangaS dagelijks contact met de kijkers en fans van het programma. Ramin krijgt een van onverwachts door aanbod. Ieder seizoen is er aandacht voor het onderwerp pesten en gepest worden, in welke vorm dan ook. We staan langer stil bij de impact van een gebeurtenis op een personage om zo betrokkenheid van de kijker te vergroten. Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken! Jip de heeft Mauds kluisje opengebroken. De met schoolkrant is op tijd af. Nieuwe personages en gastoptredens in SpangaS Dit seizoen maken we kennis met twee nieuwe leerlingen: Otis Marchand en Filiz Kara.

Next