Yoga retraite oud en nieuw. Oud en Nieuw Retraite met Marloes van der Kamp 2018-12-20

Yoga retraite oud en nieuw Rating: 7,1/10 1752 reviews

Oud en Nieuw Retraite

yoga retraite oud en nieuw

In deze focus ontstaat een diepte, zodat transformatie vanzelf kan ontstaan. Creëer paradijs in elk aspect van je leven door weer te her-inneren wie je werkelijk bent en jezelf in liefde te erkennen. Yoga Vitaliteitsweekend met hartverwarmende yoga en meditatie, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Jullie plek is geweldig en jullie zijn aanwezig als 2 warme en liefdevolle mensen. De yoga en alle meditaties versterken het proces van loslaten en het verwelkomen van het nieuwe in je leven.


Next

Oud en Nieuw Retraite

yoga retraite oud en nieuw

Bedankt voor je liefde, geduld, zorg en aandacht. Iedere dag worden met veel liefde heerlijke vegetarische maaltijden bereid door Marianne van den Berg van en Frouke Vonk van. Zoek je reflectie, helderheid en verdieping? Het yoga retraite weekend in Groningen waarin je alles zelf mag indelen Bij ons yoga retraite weekend staat ongedwongenheid voorop. Het gebalanceerde programma helpt je om even helemaal los te komen van dat wat je dagelijks bezig houdt en terug te komen bij jezelf. Voor een uitstekende prijs kwaliteit.

Next

Yogi Heroes

yoga retraite oud en nieuw

Waarom: Mentale ontspanning Een retraite is in de meeste opzichten een spiritueel zelfonderzoek in afzondering. Meditatie ervaring is niet vereist. Ons hart is de tempel…wie ben je hier? Een yoga vorm die gaat over de verbindingen in het lichaam en die zich richt op de wervelkolom. In een vlaag gooide ik het roer voor om. Hartverwarmende yoga, schitterende natuur, prachtige wandelingen en heerlijke gezonde voeding.


Next

Retreat klank&stilte met Oud en Nieuw (Septon

yoga retraite oud en nieuw

Dankbaarheid is het woord dat ik voel. Met dat doel heb ik 'Van snob tot monnik' geschreven. Mindfulness Gedurende de retraite zullen we verschillende meditatie-oefeningen doen. Op naar een nieuw jaar met om middernacht natuurlijk sterretjes en bubbels! Mindful bewegen Naast het beoefenen van meditatie zullen we ook mindful bewegen, als het ware bewegend mediteren. De maaltijden vinden plaats aan de lange tafel in de gezellige Eetruimte met uitzicht op de patio.

Next

48 Yoga Retreats met Nieuwjaar Wereldwijd met Beoordelingen

yoga retraite oud en nieuw

Omdat het huis midden in het bos ligt halen we je daar even op. Door jullie mooie werkwijzen de boeg methode heb ik mijn innerlijke strijd van 33 jaar los gelaten en mezelf compleet terug gevonden. Het is altijd weer anders en inspirerend, er is volop ruimte voor ieders proces. Tijdens het retreat zal Erik-Jan deze technieken verder toelichten. Er staat een grote houten tafel waar je aan kan zitten, schrijven of een partij schaak kunt spelen. Vergeet overmatig alcoholgebruik tijdens de non-stop nieuwjaarsfeestjes! Lunch is er om 12:30 en het diner is er rond 18:00 uur.

Next

Retraites

yoga retraite oud en nieuw

Afgelopen december voelde ik de druk weer toenemen, het nieuwjaarsfeest stond voor de deur. Pure ontspanning, frisse energie opdoen en volop genieten van yoga, het mooie eiland Terschelling, de natuur, de zee en het strand. Tegelijkertijd worden ervaringen door er de volle aandacht aan te schenken levendiger en intenser. Voor deelnemers aan de yogavakantie zijn er speciale kortingen op de accommodaties. Het uitwisselen en delen van ervaringen met de ander verbindt. Het ochtendprogramma is van 10.

Next

van Oud naar Nieuw retraite

yoga retraite oud en nieuw

Grijp deze kans om jezelf onder te dompelen in yoga samen met al je geliefden om je heen. Kenmerkend was de persoonlijke aanpak op een prachtige en zeer bijzondere locatie. Waar: In de mooie natuurlijke omgeving van Herberg de Brabantse Kluis en de naastgelegen kloostertuin. Doe mee met deze speciale 5-daagse retraite met als thema Oud en Nieuw. Met diverse vormen van yoga, meditatie, live muziek en dans het nieuwe jaar in! Er zijn yoga lessen in de ochtend en middag.

Next

Evenement 29

yoga retraite oud en nieuw

Bijvoorbeeld langs het landgoed Fraeylemaborg en het Slochterbos, of het nabijgelegen Schildmeer. Na een heerlijke diner vieren we op een originele manier de overgang van Oud naar Nieuw. Neem de inzichten met je mee en ervaar de ruimte die ontstaat… Kies voor verdieping, rust, energie en een dieper contact met jezelf. Ik heb, dankzij deze week en de ontzettend fijne begeleiding, echt een volgende stap gezet in het loslaten en mijn reis naar zelfontdekking. Voor mannen en vrouwen tussen de 18 en 80 jaar. Er zijn ook regelmatig koppels, vriendinnen, vrienden, moeder en dochter en zussen in de groepen.

Next

Yoga en wandelen als retraite (nieuw)

yoga retraite oud en nieuw

Er is uitdaging voor gevorderden en het is ook goed te doen voor beginners omdat er altijd tussenhoudingen en alternatieve houdingen aangegeven worden. Marloes van der Kamp is gecertificeerd hatha- en yin yogadocent met ruim 15 jaar leservaring. Let op: het aantal eenpersoonskamers is beperkt. De natuur van Terschelling en de Veluwe versterkt de ervaring er echt helemaal uit te zijn. Maaltijden In de avond kun je genieten van vegetarische curry van Thai Jasmin.

Next

Home

yoga retraite oud en nieuw

Het is ook met openbaar vervoer goed te bereiken. Voeding Gezondheid en bewustzijnsontwikkeling gaan hand-in-hand. De yogalessen vinden naast de yogaruimte in het klooster ook plaats in de prachtige, bijna betoverende, kapel. Zo zijn er veel lessen en individueel contact en wordt er tijdens het eten gewoon gepraat. Openbaar vervoer en locatie Groningen Je verblijft midden in de weilanden in het Hoge land in Groningen tussen Eenrum en Pieterburen.


Next