Zanger rinus en romana. Zanger Rinus zingt slipje Doutzen 2018-10-14

Zanger rinus en romana Rating: 9,5/10 224 reviews

Zanger Rinus en Romana

zanger rinus en romana

Het nieuwe nummer gaat over topmodel Doutzen Kroes, die eveneens uit Friesland afkomstig is. Zij hebben een studio waar artiesten hun platen en clips kunnen opnemen. Wat doet Zanger Rinus verder in het dagelijks leven? Dat hij een doodgewone jongen is die uit het Friese Drachten komt en door social media zo groot is geworden weet bijna iedereen wel. In het dagelijks leven werkt Rinus op de sociale werkplaats te Drachten. Terwijl tegelijk de miljoenen medegluurders, waar ik er één van ben, geen haar beter zijn. De ritmische jawel knikjes van zijn hoofd op de muziek.


Next

Zanger Rinus:Met Romana Op De Scooter Lyrics

zanger rinus en romana

De link bevat namelijk de kersthit van Zanger Rinus. Is Zanger Rinus te vinden op internet? Het liedje was al weer direct populair. Zanger Rinus is de internet-sensatie van Nederland! Een simpele melodie, die gemakkelijk meegezongen kan worden. Het tweede liedje van Rinus: Met Romana op de scooter Ergens in juli 2011 kwam er nog een hit van Rinus op het internet te staan. Toeter toeter toeter toeter, Met Romana op de scooter, Ije ije ije ije, 'ik Wil een stukje met haar rije, Ukke ukke ukke ukke Dat zal me wel niet lukke, Maar dat geef niet want ik wacht op haar Lyrics licensed by. Overigens was Rinus zelf altijd fan van Frans Bauer en Normaal. En toch, het is vermaak in meer dan één betekenis.

Next

Over Zanger Rinus

zanger rinus en romana

Rinus leerde zijn vriendin Debora meer dan 15 jaar geleden kennen via de correspondentierubriek in het blad Top Tien dat toen nog bestond. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting. Drink ik weer eens een paar flesjes, Zie ik al die zangeresjes! Hij ging zelfs een keertje bij haar langs en leerde haar ouders John en Wieke Bosma kennen. Twee regels tekst, 117 tekens, en dus perfect passend op Twitter. De zanger Rinus De zanger Rinus heet in het echt gewoon Rinus Dijkstra.

Next

♫ Zanger Rinus

zanger rinus en romana

Er zíjn mensen die van deze muziek houden. De naam van het liedje is 'Doutzen Doutzen Doutzen doet'zem uit of doet'zem aan. En die Romana is op nog veel meer fronten makkelijk, want ken je dat moment dat je bijna komt, maar dat je absoluut nog niet wil komen na 34 seconden? Natuurlijk kan daarbij zijn vaste sidekick ook niet vergeten worden, Deborah. Rinus werkt nu bij de sociale werkvoorziening Caparis waar hij inpakwerk doet. Begin 2016 bracht Rinus een single uit waarin hij Chantal uitnodigt om bij hem te komen slapen.

Next

Met Romana op de scooter

zanger rinus en romana

Rinus heeft hen jarenlang achterna gereisd, om optredens bij te wonen. Waar hij kon was hij aanwezig als de groepen in Friesland optraden. Hoe ben je trouwens bij de column terechtgekomen? Later begon hij ook minder bekende artiesten te bewonderen, alleen om de manier waarop ze leven en hun plaatjes maken. De song over Doutzen volgt de liedjes Het meisje van de oliebollenkraam, Kiele Kiele Kiele en Met Romana op de scooter. Hoe lang treedt Zanger Rinus op? Zanger Rinus zingt al sinds 2008 en laat zijn liedjes doorgaans schrijven door Zangeres Rosita.

Next

Met Romana op de scooter

zanger rinus en romana

Het is kiele, kiele, kiele, maar het moet kunnen… Rinus rules, Romana rocks…! We zijn een volk van onbehagen, lees ik al maanden in de krant. Toeter toeter toeter toeter, Met Romana op de scooter, Ije ije ije ije, 'k Wil een stukje met haar rije, Ukke ukke ukke ukke Dat zal me wel niet lukke, Maar dat geef niet want ik wacht op haar,. De bezoekersaantallen voor de filmpjes groeiden explosief en Zanger Rinus begon ook zijn plekje te krijgen in diverse media. Deze keer helemaal een ijzersterke combinatie, want hij zingt over het slipje van Doutzen. Kosten optreden Zanger Rinus De kosten van een optreden van Zanger Rinus zijn te vinden op de website van de boekingsagent. Dit geheel werd opgepikt door de populaire website The Huffington Post.

Next

Boekingen Rinus

zanger rinus en romana

Zanger Rinus is te boeken bij Jan Vis Rinus is met voor een gezellig optreden te boeken van Jan Vis in Den Bosch. Ook vandaag weer vertelt filosoof Govert Derix erover. Overigens kwam het idee van met Marlous onder de douche wel van Rinus zelf. Ze wonen inmiddels al 15 jaar samen. Wilt u Rinus Dijkstra direct boeken? Rinus zingt over Doutzen Kroes Rinus kwam begin januari 2017 weer met een nieuwe clip die hij via YouTube de wereld in zond. Rinus maakte ook een echte clip bij het liedje en die werd opgenomen op de kermis van Tilburg. Allereerst vermaken Rinus en Romana zich zelf.

Next

Met Romana op de scooter

zanger rinus en romana

Check die moves van Romana aka Debora dan! Inderdaad, dan ook even aan Romana denken en je houdt het langer vol dan een gemiddelde sessie in een kelderbox in Rotterdam-Zuid. Deze dames zijn vaak zangeressen. Wat te denken van de reactie die vanmiddag om 13. Hij is grote fan van het Nederlandse lied. Anno 2011 tourt Rinus rond door Nederland en is hij op verschillende kermissen te zien. Als ik Romana weer hoor zingen, Sta ik lekker weer mee te swingen! Toeter toeter toeter toeter, Met Romana op de scooter, Ije ije ije ije, 'ik Wil een stukje met haar rije, Ukke ukke ukke ukke Dat zal me wel niet lukke, Maar dat geef niet want ik wacht op haar, Alleen dan krijg ik het voor elkaar. En je hoeft toch niet te kijken? Een van zijn grote kenmerken is dat hij meestal zingt over verschillende dames.

Next

Zanger Rinus: wie is zanger Rinus?

zanger rinus en romana

Hij deed dit samen met zijn sidekick en vriendin Debora die hem altijd bijstaat. Wanneer het mogelijk is mag iedereen daarna met Rinus op de foto. Minder ludiek is al het hijgerige hyena- en aasgiercommentaar. Zanger Rinus woont momenteel, samen met zijn vriendin Debora, in het Friese Drachten. Wij helpen u graag met het boeken van artiesten voor uw openbare of besloten feest.

Next